top of page

Fietsvriend FRED wint Groningse Ondernemers Challenge!

Dat was een geweldige verrassing! Dinsdagmiddag 7 november 2017 maakte wethouder Ton Schroor tijdens de Promotiedagen bekend wie de drie winnaars waren van de Groningse Ondernemers Challenge. Fietsvriend FRED was een van die drie! We wonnen daarmee veel eer, heel veel eer, en een mooi geldbedrag om te investeren in FRED.

Helaas konden we niet bij de prijsuitreiking zijn. Daarom kregen we op 13 november de cheque en felicitaties van de organisatoren.

Over de Groningse Ondernemers Challenge Geef iets terug aan de stad! De gemeente Groningen, de Groningse Uitdaging en Buro Bries daagden met deze opdracht alle ondernemers in Groningen uit. Meer dan 100 ondernemers hebben de handschoen opgepakt en een voorstel ingediend.


bottom of page