top of page

Fietsvriend FRED heeft de eerste intentieverklaringen binnen

Op de fiets naar werkplek

Medewerkers van bedrijven in Groningen worden gestimuleerd om de fiets te pakken naar hun werkplek. Zeker als straks de zuidelijke ringweg jarenlang nauwelijks begaanbaar is voor autoverkeer vanwege de uitgebreide ombouw.

Fietsvriend Fred wordt gesteund door de gemeente Groningen, de provincie en ook Groningen Bereikbaar is blij met dit initiatief, omdat de drempel om de fiets te pakken hierdoor een stuk kleiner wordt.

Met FRED waarborgt Stichting Goed Bezig in Groningen de mobiliteit van medewerkers van organisaties in de stad, die met de fiets naar het werk komen. Dit doet FRED met onderhoud, reparatie en vervangend vervoer.

Fan van FRED? Met het ondertekenen van de intentieverklaring geeft u te kennen het initiatief FRED van Stichting Goed Bezig in Groningen te ondersteunen, de intentie te hebben bij voldoende belangstelling van andere organisaties hieraan deel te nemen en zo mogelijk FRED actief te promoten onder andere organisaties.

De eerste intentieverklaringen zijn binnen! Daar zijn we heel blij mee. Doe ook mee en vul de intentieverklaring in.


bottom of page